SISTEME INTEGRATE AUDIO VIDEO

Îți punem la dispoziție sisteme audio-video complete, ideale pentru evenimentele de anvergură și industria de entertainment. Îți punem la dispoziție o gamă variată de produse specifice acestui gen de activități. Găsești la noi Amplificatoare cu DSP integrare si softuri dedicate pentru calibrarea sistemelor, proiecție și mapping, sisteme audio de 100V și tot felul de alte aparaturi de specialitate.

Fie că ai nevoie de sisteme integrate de închiriat, sau ai o afacere în domeniul divertismentului și dorești să cumperi aparatură potrivită, noi avem soluția! Venim în ajutorul tău cu produse de calitate superioară, sisteme audio-video de ultimă generație și tot felul de alte accesorii necesare.

Îți stăm la dispoziție în cazul în care ai nevoie de o persoană avizată, care să se ocupe de instalarea și buna funcționare a sistemelor închiriate sau cumpărate de la noi. Îți oferim certitudinea că investești într-un produs calitativ, care nu te va dezamăgi.

PERSONALIZARE SISTEME AUDIO-VIDEO INTEGRATE

Toate sistemele integrate propuse de echipa noastră au la bază un cumul de echipamente de calitate superioară. Amplificatoare cu DSP integrare si softuri dedicate pentru calibrarea sistemelor. Ulterior, acestui pachet de bază i se aduc modificări și îmbunătățiri, în funcție de caracterul evenimentului dvs. 

ÎNCHIRIERE SISTEME AUDIO-VIDEO INTEGRATE

Sunet de calitate superioară, esențial oricărui gen de eveniment de anvergură, rezistență în timp și nivel crescut al performanțelor audio-video – acestea reprezintă caracteristicile pe care trebuie să le întrunească un producător de top al sistemelor integrate. Și fiindcă ne dorim să beneficiezi de acest gen de servicii ori de câte ori dorești, punem la dispoziția ta aparatură de calitate superioară, în sistem de închiriere pe o perioadă determinată.

ACHIZIȚIONARE SISTEME AUDIO-VIDEO INTEGRATE

Dezvoltarea serviciilor în domeniul entertainmentului și a organizării de evenimente este o activitate tot mai des întâlnită în România. Și fiindcă un proiect de succes presupune o investiție profitabilă în timp, noi îți dăm posibilitatea de a cumpăra sisteme audio și sisteme integrate de calitate premium. Ca să te convingi că ai de-a face cu aparatură de calitate, îți dăm posibilitatea de a testa pe loc, înainte de încheierea contractului de vânzare, oricare dintre produsele disponibile în showroom-ul nostru.

ASSEMBLY

Cei peste 30 de ani de activitate în domeniul entertainmentului ne-au făcut să ne convingem că, pentru productia unui eveniment de succes, aparatura audio-video profesională este elementul cheie. Aparatura si serviciile de calitate oferă întotdeauna cele mai bune rezultate.

CONTACT

ASSEMBLY DEVELOPMENT S.R.L
str. Slt. Popa, nr. 5, 051961
Bucuresti, Romania

SEBASTIN JO SCHUSTER
sebastianjo@assembly.ro
0733.501.809

Alexandru Florea
alex@assembly.ro
0769.242.451