Despre noi

Domeniile noastre de activitate sunt Distributia Oficiala in Romania a brandurilor Meyer Sound, Yamaha Commercial Audio, Solid State Logic, Amadeus, Sommer Cable. Dar si Consultanta si Montajul Sistemelor Integrate Audio Video pentru festivaluri, sali de spectacole, conferinte, teatre si locatii pentru evenimente, evenimente private.  

Cei peste 30 de ani de activitate în domeniul entertainmentului ne-au făcut să ne convingem că, pentru productia unui eveniment de succes, aparatura audio-video profesională este elementul cheie. Aparatura si serviciile de calitate oferă întotdeauna cele mai bune rezultate.

Suntem distribuitor oficial pentru urmatoarele: Meyer Sound, Yamaha Commercial Audio, Solid State Logic, Amadeus, Sommer Cable. 

La Assembly vei găsi o echipă de profesioniști, pregătiți să-ți ofere soluții personalizate în funcție de evenimentul pe care îl organizezi. Îți oferim posibilitatea de a închiria, sau chiar cumpăra, sisteme integrate de ultimă generație, care oferă o experiență audio-video completă. Găsești la noi amplificatoare cu DSP integrate, softuri de simulare, proiecție și mapping, sisteme audio de 100V și tot felul de alte aparaturi de specialitate.

Știm că, prin alegerea unor aparaturi potrivite, orice eveniment se poate transfroma într-unul de neuitat. Noi cercetăm în permanență piața de aparaturi audio-video și sisteme integrate, astfel că îți punem al dispoziție produse de ultimă generație, de clasă superioară față de celelalte produse disponibile pe piață.

Cu toate că primim deseori oferte de colaborăre din partea producătorilor de aparatură audio-video, alegem să încheiem parteneriate cu cei mai buni dintre cei mai buni, pentru ca tu să poți cumpăra sau închiria prin intermediul nostru cele mai bune produse din domeniu.

Assembly se ocupă cu furnizarea de soluții tehnice personalizate, pentru evenimente și petreceri de neuitat. Departamentul nostru asigură asistență completă pentru montaj si organizarea tehnică. Putem oferi aparatură și consultanță pentru sisteme de lumini, sunet, video și grafică. Venim în ajutorul tău cu produse de calitate superioară, sisteme audio-video de ultimă generație și tot felul de alte accesorii necesare locatiei sau evenimentului.

În ultimii 30 de ani am lucrat cu un număr uriaș de clienți, pentru care am reușit să oferim întotdeauna cele mai bune soluții. Aparatura și propunerile tehnice sunt întotdeauna personalizate, pentru a asigura suportul tehnic potrivit tipului de eveniment si locației în care acesta se desfășoară, sau a altor factori definitorii pentru buna desfășurare.

Dincolo de a asigura cele mai bune aparaturi audio-video, ne place să contribuim la crearea de concepte, astfel că venim în întâmpinarea clienților cu tot felul de propuneri îndrăznețe, care pot scoate din anonimat orice tip de eveniment. Recomandăm cei mai buni producători de aparatură audio-video, pentru ca sunetul si design-ul de lumini să se ridice la cel mai inalt nivel.

ASSEMBLY

Cei peste 30 de ani de activitate în domeniul entertainmentului ne-au făcut să ne convingem că, pentru productia unui eveniment de succes, aparatura audio-video profesională este elementul cheie. Aparatura si serviciile de calitate oferă întotdeauna cele mai bune rezultate.

CONTACT

ASSEMBLY DEVELOPMENT S.R.L
str. Slt. Popa, nr. 5, 051961
Bucuresti, Romania

SEBASTIN JO SCHUSTER
sebastianjo@assembly.ro
0733.501.809

Alexandru Florea
alex@assembly.ro
0769.242.451